Marathon bingo Buytenrode op zaterdag 24 juni 2023

zaterdag 24 juni 2023 10:00 tot 17:00

Bingo marathon buurtvereniging Buytenrode Zoetermeer zaterdag 24 juni.

Bingo Marathon

Voor de echte bingo liefhebber organiseert buurtvereniging Buytenrode op zaterdag 24 juni een bingo marathon.

We draaien in totaal 2 x 6 bingo-rondes + 2x een boodschappenronde en als bonus 2x een geldprijsronde, terwijl de gebruikelijke loterij hierbij ook niet zal ontbreken.                                                                                                                                                                Tussendoor serveren we een heerlijke lunch.

Aanvang van deze grootse bingo in de buurtruimte is rond 10:00 uur in de ochtend, terwijl de zaal een half uurtje voor aanvang open zal gaan.                              Zo rond 17:00 uur zijn we door alle prijzen zijn en sluiten we deze mooie dag bingodag af.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    De prijs voor deelname aan deze marathon bedraagt €40,- en is inclusief lunch, 1x bingokaarten voor de gehele dag en 2x 15 lootjes per persoon.

Ook is het mogelijk op de dag zelf nog extra bingokaarten bij te kopen.  

We maken het weer extra gezellig, met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje.

Deze bingo gaat definitief door, echter vol=vol en vandaar ook de verplichting om je vooraf op te geven en te betalen. Tevoren aanmelden dan per e-mail: bestuur@buytenrode.nl of per 📞 onder nummer 079-3518298. Het IBAN nummer van de buurtvereniging Buytenrode voor uw voorafbetaling: NL60INGB0003878746                                                                                                                                                               De reguliere 3e van de maand bingo voor juni komt hiermee te vervallen.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer

Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer  079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl

Locatie