Afbeelding
Buurtvereniging Buytenrode

Snuffelmarkt Buytenrode 11 juni 2023

zondag 11 juni 2023 10:00 tot 16:00

                                                  Snuffelmarkt Buytenrode 11 juni

Op zondag 11 juni aanstaande organiseert Buurtvereniging Buytenrode een snuffelmarkt.                                                                                                                         Deze markt begint al om 10:00 uur ‘s ochtends en duurt tot 16:00 uur.                                                De liefhebbers doen er verstandig aan om er bijtijds bij te zijn.                                                                                                                                                                                       Om te zorgen dat ook de inwendige mens niets te kort komt, hebben we o.a. koffie, thee of ander frisje, al of niet aangevuld met een (warm) hapje.                                                                                       Bent u dus op zoek naar goede en bruikbare spullen, dan is dit een uitgelezen kans om uw slag te kunnen slaan.                                                                                                                                                                                                                                               De toeging tot dit evenement is geheel gratis.                                                                                         Ook is het nog mogelijk een verkooptafel te reserveren voor een bedrag van € 5,- Info en reserveren hiervoor: bestuur@buytenrode.nl of 📞06-043459990 

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer

Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer  079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl.     

Locatie