Tof in de Hof
Tof in de Hof Hof van Seghwaert

Creatieve markt in de perenboomgaard

zondag 11 juni 2023 13:00 tot 16:00

Op zondag 11 juni organiseert de Hof van Seghwaert voor het eerst de minimarkt “Tof in de Hof”. Op deze markt kun je allemaal authentieke handgemaakte producten van Zoetermeerders bekijken en kopen. Denk daarbij aan poppenkleertjes, sieraden, haakwerk, speldjes, etuis en ook kleine bloemstukjes. Zoek je nog een cadeautje of  ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan tussen 13.00 en 16.00 uur naar de perenboomgaard.  Deze dag zijn in ons winkeltje natuurlijk producten die in de Hof gemaakt worden te koop, zoals perensap, honing, diverse soorten jam, bloemzaden, groenten uit 

eigen moestuin, eieren en thee- en bouillonkruiden.

Meer informatie en de openingstijden van  de Hof van Seghwaert is te vinden op www.hofvanseghwaert.nl of op onze Facebookpagina en op Instagram. De perenboomgaard ligt aan de parkeerplaats  ter hoogte van Gaardedreef 169 in Zoetermeer en is lopend, per fiets, met de auto of met het openbaar vervoer goed te bereiken. De Hof ligt op 2 minuten lopen van Randstadrailhalte Seghwaert. Ook vanaf de Zegwaartseweg is de Hof van Seghwaert uitstekend voor fietsers en voetgangers te bereiken. 


Locatie