Open dag bij SVZ
Open dag bij SVZ M.Burgers

Open dag bij Schietsportvereniging Zoetermeer (SVZ)

maandag 29 mei 2023 12:00 tot 17:00

Op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag, houden wij onze jaarlijkse open dag. De vrijwilligers staan dan klaar om u een indruk te geven van onze sport.

U bent vanaf 12 uur van harte welkom om eens te komen kijken in onze accommodatie aan de Voorweg in Zoetermeer. Op de schietbanen zullen leden actief bezig zijn met hun sport en verdeeld over de dag worden er demonstraties gegeven van de verschillende disciplines. In de verenigingshuiskamer vindt u een overzicht van de door ons gebruikte sportattributen en kunt u onder het genot van een kopje koffie napraten over de opgedane indrukken. Ook informatie over het lidmaatschap en wat er van u als potentieel sportschutter wordt verwacht is hier te vinden.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid om zelf eventjes te proberen dat perfecte schot te lossen. Wij reserveren speciaal voor u een aantal schietbanen. Waar, onder deskundige begeleiding en vanaf 14 jaar, met een luchtgeweer zelf kan worden ervaren wat ons als sportschutters nu zo bezighoudt.

De open dag is op 2e Pinksterdag, maandag 29 mei, van 12 tot 17 uur. 

U vindt ons aan de Voorweg 54 A (2713 RX) te Zoetermeer.

Zoekt u meer informatie over ons, een routebeschrijving of over de mogelijkheid om eens langs te komen op een andere dag? Dan kunt u terecht op onze website: www.schietverenigingzoetermeer.nl 

Of bel 079-3514140 (Ma-, do-, vrijdagavond van 19:00 tot 22:30)

Schietsportvereniging Zoetermeer is een van de ongeveer 680 verenigingen in Nederland die zich bezighouden met de schietsport en aangesloten bij de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie). Bij deze 680 verenigingen zijn meer dan 40.000 sportschutters aangesloten om de verschillende disciplines te beoefenen die de schietsport kent.