Gezellige bingo bij Wijkvereniging Rokkeveen

vrijdag 26 mei 2023 18:45 tot 22:45

BINGO BINGO BINGO BINGO BINGOVrijdag 26 mei 2023Inloop: 19.00 uurAanvang: rond 20.00 uur.Gezellig met vrienden of familie tijdens een leuke avond een spannend spel Bingo spelen met kans op leuke en mooie prijzen!!Wij spelen in totaal 11 rondes Bingo op de avond en elke ronde heeft zijn kaartkleur !We beginnen met één voorronde, gevolgd door de gast aan huis ronde waarvan de winnaar met een volle kaart de avond de 8 gewone rondes gratis speelt.Daarna volgen 4 gewone rondes en de kleine Super.Daarna volgt de loterij met aansluitend een kleine pauze.Hierna volgen nog 4 gewone rondes met aansluitendde GROTE SUPER met daarin de SUPERPRIJS !!!Tijdens de bingo avonden hebben wij verschillende prijzen zoals cadeaubonnen, gevulde enveloppen en leuke prijzen voor de loterij met een aantal gratis bingokaarten voor de volgende bingoavond.Door de verschillende variaties in hoeveelheid bingokaarten kunt u al meespelen met een klein boekje (1 kaartje per ronde) vanaf € 12,50 per avond.Ook kunt u spelen met dubbele kaarten of de bekende rits.Als u verzekerd wil zijn van een plekje dan raden wij u aan om deze te reserveren, via Facebook of bel met 079 3615861 of 0617431706Dus kom gezellig met u kennissen, vrienden, buren en familie en geniet en ontspan bij een heerlijk avondje Bingo.Iedereen is welkom.Aanvang van deze bingo in het wijkgebouw is rond 20:00 uur.De zaal zal om 18:45 uur open gaan.Wijkvereniging Rokkeveen.Prismalaan 34 (naast het zwembad). 

Locatie