Afbeelding
The Babys

The Babys

donderdag 18 mei 2023 20:00 t/m 23:00

The Babys is één van ‘s werelds meest geliefde classic-rockbands! Met klassieke rock-radiohits als “Isn’t It Time”, “Every Time I Think of You”, “Back on My Feet Again”, “Head First” en “Midnight Rendezvous”, zorgde de band in de jaren ‘70 en ‘80 voor enkele van de meest memorabele arena-klassiekers. Originele drummer Tony Brock en originele leadgitarist Wally Stocker hebben de band hervormd met zanger en bassist John Bisaha wiens stem perfect aansluit op het unieke Babys-geluid en gitarist Joey Sykes, een bekende singer/songwriter. The Babys spelen samen met The Babettes (Holly Bisaha en Elisa Chadbourne) en toetsenist Brian Johnson. Vorige bandleden John Waite, Jonathan Cain en Ricky Phillips gaven allemaal hun zegen aan de nieuwe vorm van The Babys.

Locatie