Geoff Tate
Geoff Tate Geoff Tate

Goeff Tate (ex-Queensrÿche)

woensdag 5 april 2023 20:00 t/m 23:45

35 YRS OPERATION:MINDCRIME + GREATEST HITS
Geoff Tate is één van de beste rock & heavy metal zangers aller tijden. Als oprichter en zanger van Queensrÿche had hij vele grote successen. Operation:Mindcrime, het meest succesvolle album in de geschiedenis van deze band, bestaat 35 jaar en dat wordt door Geoff en zijn eigen band gevierd met een grote Europese tournee. Daarnaast zullen ze ook andere grote hits spelen. Ervaar echte metal, ervaar Geoff Tate!Het album Operation:Mindcrime wordt beschouwd als één van de 100 beste heavy metal albums allertijden. En Geoff als één van de meest bekwame vocalisten in het genre. Hij is van grote invloed geweest voor veel populaire artiesten. Samen met zijn band zal hij opnieuw voor een indrukwekkende avond zorgen in de Boerderij!

Locatie