Dave Weckl / Tom Kennedy Poject
Dave Weckl / Tom Kennedy Poject Dave Weckl / Tom Kennedy Project

Dave Weckl / Tom Kennedy

donderdag 27 april 2023 20:30 tot zaterdag 27 mei 23:30

Het Dave Weckl /Tom Kennedy Project is een all star fusion spektakel. Deze energieke jazz fusion band bestaat uit drie jazz-iconen plus één van de populairste jonge toetsenisten van dit moment.

Drummer Dave Weckl heeft al meer dan 40 jaar een solide reputatie opgebouwd bij fans en collega’s. Modern Drummer Magazine nam Weckl in 2000 op in hun Hall of Fame en noemde hem ‘een van de 25 beste drummers aller tijden’. Hij staat bekend om zijn werk met Chick Corea, Mike Stern, The Brecker Brothers, Michel Camilo en Lee Ritenour én zijn vele soloprojecten.Tom Kennedy (bas) werkt al lang samen met Dave Weckl en behoort tot de beste akoestische en elektrische bassisten ter wereld. Tom wordt veel gevraagd als studio- en livemuzikant en werkte samen met Freddie Hubbard, James Moody, Nat Adderly, Sonny Stitt en Stan Kenton.Saxofonist Eric Marienthal heeft meerdere Grammy nominaties op zijn naam staan. Hij werkte al eerder met Dave Weckl, in de Chick Corea Elektric Band. Ook speelde hij met Lee Ritenour, David Benoit, Jeff Lorber, Chuck Loeb en Rush Freeman en bracht hij als soloartiest ook veel releases uit.De jonge en talentvolle toetsenist Stu Mindeman is een veelgevraagde muzikant. Naast het toeren met oa Kurt Elling, Fareed Haque en Gloria Estefan, werkt hij ook achter de schermen als componist, arrangeur en producer.

Locatie