Threshold
Threshold Threshold

Threshold

vrijdag 21 april 2023 20:00 t/m 23:45

Threshold gaat in het voorjaar van 2023 op tour vanwege het nieuwe album Dividing Lines. De creatieve kern van de band is gitarist Karl Groom en keyboardmaestro Richard West. Samen met originele frontman Glynn Morgan, drummer Johanne James en bassist Steve Anderson zorgen zij voor unieke zware, prog metal.Threshold werd aan het eind van de jaren ’80 opgericht in Surrey, Engeland Zij vestigden zich al snel als prog metal-vaandeldragers van het VK. Sindsdien toeren zij over de hele wereld, staan ze op grote festivals als Sweden Rock, Masters Of Rock, Maximum Rock, Night Of The Prog, ProgPower en 70,000 Tons Of Metal en maken ze succesvolle albums. Het twaalfde studioalbum Dividing Lines is donkerder, zwaarder en avontuurlijker dan zijn voorgangers. Dat belooft wat!

Locatie