Afbeelding
Hof van Seghwaert

Kinderspeelmiddag met thema “de lente” bij de Hof van Seghwaert.

zondag 2 april 2023 14:00 tot 15:30

De lente is begonnen in de Hof van Seghwaert.

We ontwaken uit onze winterslaap en er staan dit jaar weer heel veel activiteiten op stapel. Op zondag 2 april maken we een flitsende start. We starten deze lentedag o.a. met de kinderspeelmiddag.

Zoals ook de voorgaande jaren hebben we op de eerste zondag van de maand een kinderactiviteit. Het thema deze maand is natuurlijk de Lente. We starten om 14.00 uur met de Boekfiets, daarna wordt er geknutseld en kun je natuurlijk lekker spelen in de Hof. De middag is voor kinderen van ca. 3-8 jaar. Ook ons zwerfboekenstation staat weer klaar. Laat de boeken maar lekker door Zoetermeer zwerven. Er zijn geen kosten aan verbonden. De kinderen hoeven niet aangemeld te worden. 

Terwijl de kinderen heerlijk spelen, is er gelegenheid door de Hof van Seghwaert te wandelen, het winkeltje met producten uit eigen tuin te bezoeken of lekker een kopje koffie/thee te drinken op ons terras. 

De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats van Gaardedreef 169, 2723 AZ. Deze ingang ligt op 2 minuten wandelen van Randstailhalte Seghwaert. Vanaf de Zegwaartseweg is er ook een ingang voor wandelaars en fietsers.

Wil je meer weten over de Hof van Seghwaert en haar activiteiten kijk dan eens op www.hofvanseghwaert.nl of op facebookpagina: Perenboomgaard Hof van Seghwaert. Voor vragen: info@hofvanseghwaert.nl

Locatie