Scott Henderson Trio
Scott Henderson Trio Scott Henderson Trio

Scott Henderson Trio

donderdag 9 maart 2023 19:45 tot 23:30

De concerten van deze gitaarlegende overschrijden de grens tussen jazz en blues en verkennen de kracht van beide. Er zijn maar weinig mensen die kunnen wat Scott Henderson kan; van de razernij van een Jimi Hendrix tot de harmonische hoge tonen van een Herbie Hancock in slechts een paar maten.People Mover is zijn meest recente en succesvolle werk als bandleider. Een trio-productie die live wordt uitgevoerd door zijn band met Romain Labaye (bas) en Archibald Ligonniere (drums). Het trio toert wereldwijd en speelt materiaal van Scott’s recente albums en zijn populaire bluesalbums. Dit is een trio dat zal voldoen aan de behoeften van elke Henderson-fan wereldwijd.
Supports:
Maarten Ouweneel Band
De Rotterdamse professional Maarten Ouweneel is sessiegitarist bij onder meer Danny Vera, Judy Blank en OG3NE. Op zijn album Ebb & Flow laat hij zijn eigen muzikale ideeën horen. Volgens Gitarist (NL) is zijn plaat “Een bijzonder knap solodebuut dat de grote namen (Eric Vloeimans, Nicky Hustinx) niet eens nodig heeft om indruk te maken.”
Jeff Aug
SoloVoor Maarten zal Jeff Aug de avond openen met een solo-optreden.

Locatie