Teenage Kicks Festival
Teenage Kicks Festival Teenage Kicks Festival

Teenage Kicks Festival

zaterdag 4 maart 2023 19:00 t/m 23:45

Een nieuw jongerenfestival in Poppodium Boerderij in Zoetermeer!
Met: Prins S. & de Geit, Nonchelange, Linde Schöne en Meis. Tussen de acts door zal er in het Podiumcafé een DJ de boel op gang houden.
Afsluiter Prins S. en De Geit speelde in de zomer van 2022 Noorderslag, Appelpop, Lowlands en vele andere magische festivals compleet plat en meer en meer geiten gaan Prins S. volgen. Dit Haagse trio maakt een mix van experimentele Nederlandstalige pop, hiphop en elektronische muziek. Beatprofessor Daniel friemelt zich suf aan elektronische knopjes en schuifjes, gitaargeit Marne speelt zijn gitaar de hemel in en Prins S. bezingt op poëtische wijze over Kim, Stefan, Rikkie, Yousef, vogels, slangen, een bakje mayonaise en alleen weer naar huis gaan. Onlangs werden ze uitgeroepen tot 3FM Talent en waren ze finalist van 3voor12 Song van het Jaar.
Je ticket is inclusief 2 gratis drankjes! Wijzigingen voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan line up en tijdschema worden ontleend.

Locatie