Spirituele Beurs Buytenrode
Spirituele Beurs Buytenrode Foto Astrid van Campen

Spirituele Beurs Buytenrode 26 maart

zondag 26 maart 2023 11:00 t/m 17:00

Bij buurtvereniging Buytenrode wordt op 26 maart as. van 11.00 tot 17.00 uur weer de spirituele beurs georganiseerd. Deze kleinschalige beurs bestaat al vele jaren en kent een trouwe schare van bezoekers. Door de laagdrempelige opzet is de beurs ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met een spirituele omgeving. Voor geïnteresseerden zijn er sessies voor kaartlegging, handlezing, wastekening, astrologie, fotoreading, voetreflex, stoelmassage, centra touch techniek en meer. Daarbij is er een mooi ingerichte stand waar spirituele artikelen worden aangeboden. Ondanks alle gestegen kosten blijft de entree gratis waardoor bezoek aan de beurs voor iedereen mogelijk is. Ook de prijs voor een consult van ca. 20 minuten blijft onveranderd nl. € 10,= De intieme uitstraling van de beurs wordt verrijkt door de knusse ruimte van buurtvereniging Buytenrode waar drankjes en hapjes tegen een geringe prijs verkrijgbaar zijn.

Het adres is Cesar Franckrode 60, 2717BG Zoetermeer. Voor meer informatie of  vragen kunt u bellen met buurtvereniging Buytenrode telefoon 079-3518298 of een email sturen naar spiritueel@buytenrode.nl