Shakatak
Shakatak Shakatak

Shakatak + support Tristan

donderdag 2 maart 2023 20:30 t/m 23:30

40TH ANNIVERSARY TOUR
De Engelse jazz-funkband Shakatak scoorde in de jaren ‘80 grote hits met Down On The Street en Night Birds. Hun debuutalbum Drivin’ Hard staat bij menig jazz en funk liefhebber over de hele wereld in de platenkast.Het unieke geluid van Shakatak zorgde ervoor dat de band geliefd werd bij serieuze jazz- en funkliefhebbers maar ook in de underground cult scene. En nu nog steeds kan de band rekenen op een grote schare fans. Hun live reputatie draagt daar aan bij: scherp muzikaal vakmanschap met een enthousiasme en energie die je door de hele zaal voelt. De band denkt nog lang niet aan stoppen; ze maken nog steeds nieuwe muziek en trekken volle zalen in de UK, het verre oosten en in Europa.

Locatie