Afbeelding
Hof van Seghwaert

Opschoondag bij Hof van Seghwaert

zaterdag 18 maart 2023 11:00 tot 12:30

Op zaterdag 18 maart doen vrijwilligers en maatschappelijk stagiaires van de Hof van Seghwaert mee aan de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. In de Hof is het altijd schoon, maar in de directe omgeving ligt er vaak zwerfafval. Dit zwerfafval wordt weliswaar regelmatig opgeruimd, maar op 18 maart wordt daar extra aandacht aan geschonken.

Niet alleen vrijwilligers van de Hof van Seghwaert gaan zwerfafval opruimen, maar ook vrijwilligers van buurttuin de Zoete Aarde en buurttuin Noordhove steken op 18 maart de handen uit de mouwen! Ook in hun directe omgeving wordt zwerfafval geruimd. Daarnaast gaan een aantal vrijwilligers de route tussen de Zoete Aarde, de buurttuin Noordhove en de Hof van Seghwaert vrij maken van zwerfafval.

Op 18 maart starten we in de Hof van Seghwaert om 11.00 uur en we eindigen gezamenlijk (dus ook met de vrijwilligers van de Zoete Aarde en wijktuin Noordhove) om 12.30 uur bij de Hof van Seghwaert, Gaardedreef 169 (boomgaard ligt naast de parkeerplaats), 2723 AZ in Zoetermeer.  Daar staat voor alle zwerfafval ruimers een heerlijke lunch klaar. 

Wil je ook meedoen met de Landelijke Opschoondag? Meld je dan aan via de website https://www.nederlandschoon.nl/

Locatie