Manfred Mann's Earth Band
Manfred Mann's Earth Band Manfred Mann's Earth Band

Manfred Mann’s Earth Band

vrijdag 3 februari 2023 20:30 t/m 23:30

Wie kent de nummers ‘Blinded by the Light’ en ‘Davy’s on the Road Again’ niet? Hits uit de jaren 70 die nog altijd in de Top 2000 staan. Manfred Mann was in de jaren 60 al succesvol, maar nadat hij in ’71 de Manfred Mann’s Earth Band oprichtte, ging het pas echt rollen.Ook in Nederland; in ’77 stonden zij als hoofdact op Pinkpop. Manfred Mann denkt nog niet aan stoppen, twee jaar geleden deden zij nog een uitverkocht concert in de Boerderij. En nu zijn zij terug met hun ‘Greatest Hits Show’. Manfred Mann’s Earth Band bestaat, naast Mann zelf op keyboards, uit de volgende muzikanten: medeoprichter Mick Rogers (gitaar en zang), bassist Steve Kinch, zanger Robert Hart (bekend van Bad Company) en drummer John Lingwood.

Locatie