Vonda Shepard
Vonda Shepard Pamela Springsteen

Vonda Shepard (bekend van Ally McBeal)

donderdag 23 februari 2023 20:30 t/m 23:45

Celebrating her new album + the 25th Anniversary of Ally McBealSinger-songwriter Vonda Shepard (bekend van de succesvolle TV-serie Ally McBeal) viert de release van haar nieuwe album en 25 jaar Ally McBeal! Al sinds haar vroege jeugd speelt Vonda piano en schrijft zij eigen nummers. Tot nu toe bracht ze 15 albums uit (waaronder 8 solo-albums en 4 albums voor de serie Ally McBeal) die maar liefst 12 miljoen keer over de toonbank gingen en won zij diverse prijzen waaronder 2 Golden Globes en 2 Emmy Awards. Ze speelde toetsen en zong bij Jackson Browne, Al Jarreau and Rickie Lee Jones. In de tijd dat ze in de serie Ally McBeal zat, produceerde ze ook muziek voor artiesten als Sting, Robert Downey Jr., Gladys Knight, Chubby Checker, Al Green, Randy Newman en Jon Bon Jovi. In deze wereldtour speelt ze eigen materiaal, haar nieuwe album Red Light Green Light en favorieten uit de Ally McBeal serie.

Locatie