Afbeelding
Bootleg Beatles

The Bootleg Beatles

vrijdag 17 februari 2023 20:30 t/m 23:00

The Nr.1 Beatles Tribute! The Bootleg Beatles bestaan alweer meer dan 40 jaar en komen met een nieuwe show in de Boerderij. Van Love Me Do tot Let It Be en een speciale set om 60 jaar Please Please Me te vieren! Wie de Engelse Beatles-coverband The Bootleg Beatles ooit live zag, weet hoe verbijsterend goed ze zijn. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney himself en is de enige tributeband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Ze traden op voor Beatles-leden Sir Paul McCartney, George Harrison en zelfs voor de Engelse koningin! Ze gebruiken tijdens hun shows originele instrumenten en kostuums. Als je je ogen dichtdoet hoor je de Beatles, als je je ogen openhoudt, dan zie je de Beatles! Een absolute must-see voor alle Beatles-fans.

Locatie