Earth, Wind & Fires
Earth, Wind & Fires Earth, Wind & Fires

Earth, Wind & Fires

vrijdag 8 december 2023 20:30 tot 23:45

Earth, Wind & Fires werd tweede in het succesvolle tv-programma The Tribute – Battle of the Bands seizoen 2. En ze zijn dus co-headliner van de inmiddels al uitverkochte Ziggo Dome show. Deze avond brengen zij hun spectaculaire show naar Poppodium Boerderij.

Met een wervelwind aan hits zal dit feestje bij iedereen het disco-vlammetje doen ontwaken. Het 12-koppige Earth, Wind & Fires – The Mighty Elements geven een eerbetoon aan Earth, Wind & Fire die je niet snel zult vergeten! Alle hits zoals Boogie Wonderland, In the Stone, After the Love has Gone en natuurlijk wereldhit September komen voorbij. Gelukkig hebben we alleen staanplaatsen, want je zult niet stil kunnen blijven staan. Trek je disco outfit uit kast en groove mee!

Locatie