Frans, onze kok, maakt soep
Frans, onze kok, maakt soep Hof van Seghwaert

Kom naar de wintersoep buurtlunch in de Hof van Seghwaert.

dinsdag 5 december 2023 12:00 tot 13:30

Dinsdag 5 december is het weer zo ver. In perenboomgaard De Hof van Seghwaert kan je van 12.00-13.30 uur genieten van heerlijke zelfgemaakte soep, waarin we zo mogelijk producten uit onze eigen moestuin verwerken. 

Deze maand wordt het een hele speciale lunch, want we serveren naast de winterse soep een heerlijk winters drankje, waar je lekker warm van wordt.  We zitten gezellig overdekt aan grote tafels. Juist wintersoepen smaken het lekkerst als je het met elkaar eet. Trek wel warme kleding aan. Als het echt hard gaat regenen, sneeuwen of waaien kunnen we uitwijken naar de overdekte ruimte van de perenboomgaard, het Conference Huis. Kosten € 4,00 per persoon (€ 2,00 voor ZoetermeerPas houders). Aanmelden is niet nodig.

Na afloop  bestaat er de mogelijkheid om door de perenboomgaard te wandelen of iets uit ons  winkeltje met allemaal zelfgemaakte producten te kopen, zoals rode vruchten– en kweeperenjam, bloemenhoning, bouillonkruiden en perensap.

Op www.hofvanseghwaert.nl of op onze Facebookpagina en op Instagram kunt u meer informatie over en de openingstijden van de Hof van Seghwaert vinden. In de winter zijn de  openingstijden aangepast. De perenboomgaard ligt aan de parkeerplaats ter hoogte van Gaardedreef 169 in Zoetermeer en  ligt op 2 minuten lopen van  Randstadrailhalte Seghwaert.