Pubquiz
Pubquiz Eus Driessen / Poppodium Boerderij

Boerderij Pubquiz XL

donderdag 28 december 2023 19:30 tot 23:00

Vind je de Pubquiz in het café van Poppodium Boerderij ook altijd zo gezellig? Dan hebben we leuk nieuws voor je! Op 28 december 2023 organiseren we namelijk een speciale editie van de Pubquiz: de Boerderij Pubquiz XL. Deze keer niet in het Podiumcafé, maar in de Creative Colorszaal. Met ruimte voor 37 teams van maximaal 4 personen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

De Boerderij Pubquiz XL is niks zonder Pubquizmaster Kaz en juryvoorzitter Ron. Maar ook jullie willen we daar graag zien! Dus: bel of app je vrienden, familie of reeds bestaande teammaatjes, bedenk een teamnaam (als je die nog niet hebt), koop een teamkaartje (voor een team van 4 personen) en geef je teamnaam even door via info@boerderij.org. Heb je nog niet eerder meegedaan aan de Boerderij Pubquiz? Dan is dit je kans!  

Locatie