foto: annemieke van der togt
foto: annemieke van der togt Annemieke van der Togt

Marja van Katendrecht - Marja’s Relatie Advisatie Show

zondag 10 december 2023 14:00 tot 15:20

EEN MASTERCLASS OVER VERHOUDINGEN DOOR MARJA VAN KATENDRECHT

De Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam en theaterpersoonlijkheid Marja van Katendrecht komt het theater verwarmen met haar Relatie Advisatie Show.

Nadat Tupperware eenzijdig de relatie met haar verbrak, volgde voor Marja een lastige tijd. Bij de pakken neerzitten is voor haar geen optie en nu voelt zij de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te gaan ontrafelen. Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursus-avond, prikkelt zij zichzelf en haar publiek en geeft (on)gevraagd advies. Marja schijnt haar licht op de toekomst en doorziet menselijke patronen. Zij mijmert over levensdoelen en zoekt naar nieuwe inzichten die toegang geven tot de Bron van het Geluk. Tijdens een bonte avond vol verrassingen hoopt zij van ieders (gebroken) hart weer een warm kloppend orgaan te maken.

Info & tickets: https://stadstheater.nl/voorstelling/marjas-relatie-advisatie-show/

Locatie