Afbeelding
Ruud Baan

Jandino Asporaat - Judeska Airlines (Reprise)

donderdag 30 november 2023 20:15 tot 22:30

Judeska is terug!

Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

Deze voorstelling is te zien in het Stadstheater Zoetermeer op 30 november 2023 om 20:15.

Info & tickets: https://stadstheater.nl/voorstelling/jandino-asporaat/