n.v.t.
n.v.t. Perron Oosterheem

Winterfair

zaterdag 25 november 2023 10:00 tot 15:30

WINTERFAIR in de Oosterkerk Winterfair in de Oosterkerk met workshops voor groot en klein, een high tea en de verloting van een complete kerststal. 

Een sieraadontwerpster is aanwezig met een deel van haar collectie. Verder te koop: zelfgemaakte kaarten, gehaakte omslagdoeken, leuke tassen en nog veel meer. In het lunchcafé kunt u een kopje soep bestellen, een broodje of een pannenkoek. 

De fair is op zaterdag 25 november 2023 van 10.00 uur tot 15.30 uur in de Oosterkerk, Oosterheemplein 320, 2721 ND Zoetermeer. 

De workshop voor dames en natuurlijk heren is het maken van een kerstdecoratie. Bij de workshop voor kinderen versieren ze cup cakes of bouwen ze een gingerbread huisje. Beide workshops zijn van 10.30 tot 12.00 uur. 

De high tea is met veel lekkernijen, hapjes en potten vol thee. Een gitaar en een contrabas zorgen voor een gezellige sfeer. De high tea is van 14.00 uur tot 15.30 uur. Schrijf snel in, want vol is vol. Tijdens de Winterfair is de crèche open, dus neem uw kindje mee naar de kerk en geniet zelf van de leuke dingen. De sieraadontwerpster Susan is aanwezig met een deel van haar collectie van gold-filled en zilveren sieraden. Een echte aanrader om dat te komen zien. 

Een kerststal wordt verloot. Compleet met de stal en alle figuren. V

erder te koop: zelfgemaakte kaarten, gehaakte omslagdoeken, leuke tassen en nog veel meer. Het goede doel, waar wij voor werken, is een project in Bulgarije en het sponsoren van nieuwe lampen in de ontmoetingsruimte van de kerk. Dames van het Bulgarije project zijn aanwezig om u alles over het project te vertellen. Tot ziens op de Winterfair. Warme groet vanuit de Oosterkerk. U kunt zich opgeven voor de workshops en de high tea via email: marja.pelle@gmail.com. Voor meer informatie ga naar onze website: https://oosterkerkzoetermeer.protestantsekerk.net