Crazy Little Things - Queen tribute
Crazy Little Things - Queen tribute Crazy Little Things - Queen tribute

Crazy Little Things - Queen Tribute

zaterdag 25 november 2023 20:30 tot 23:45

Queen is populairder dan ooit tevoren!! Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On ligt ongeveer dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door dit tijdperk waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband aller tijden.

Natuurlijk worden tophits als Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook andere stukken uit Queen’s back catalogue niet vergeten. De leden van de band zijn stuk voor stuk diehard Queen-fans, wat duidelijk hoorbaar is. Bombastische sound, oog voor detail en ingenieuze koorarrangementen verpakt in een wervelende liveshow. Met groot respect voor Queen eren Crazy Little Things hun helden. “Je kunt alles doen met mijn muziek, maar maak me niet saai”, was een van de laatste woorden van zanger Freddie Mercury. De muziek van Queen is nog steeds hot, voor jong en oud!