Afbeelding
Rob van Dalen

Tribute to Queen - Queen Must Go On

vrijdag 24 november 2023 20:15 tot woensdag 29 november 22:30

Do you want to experience a kind of magic?

Queen Must Go On is na het stormachtige jaar waarin ze het eerste seizoen van ‘The Tribute, Battle of the Bands’ wonnen, een bekende naam geworden in Nederland. Het beginjaar bleek pas de start te zijn…

Na een uitermate succesvol eerste theaterseizoen, waarin de shows zonder uitzondering uitverkocht waren en de band met een eigen show in Ziggo Dome staat, is Queen Must Go On nu terug met een reprise van deze show. Verwacht een show die op momenten intiem en op andere momenten groots en bombastisch is. Kom genieten, kom meezingen, kom het beleven. Een unieke ervaring.

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits maken dit tot een ware beleving.

Do you want to experience a kind of magic?The show must go on, so let’s play the game together. Maybe we become the love of your life.

Deze voorstelling is te zien in het Stadstheater Zoetermeer op 24 en 29 november om 20:15.

Info & tickets: https://stadstheater.nl/voorstelling/queen-must-go-on-tribute-to-queen-2/

Locatie