André Hazes Pre-party
André Hazes Pre-party André Hazes Pre-party

Besloten pre-party André Hazes

maandag 20 november 2023 19:30 tot 23:00

Voor deze pre-party zijn geen tickets te koop!

André Hazes geeft bij ons een voorproefje van zijn Ahoy-concert. Deze pre-party is een besloten repetitie waarbij een beperkt aantal genodigden aanwezig is. De gelukkigen zijn fans die al kaartjes hadden voor het concert in de Ahoy en tickets hebben gewonnen voor deze pre-party. Er zijn verder geen tickets te koop voor deze avond. Je kunt natuurlijk wel zijn show in Ahoy bijwonen! Ga daarvoor naar https://www.andrehazes.com/ahoy/.


De reden dat deze showcase bij ons plaatsvindt is omdat, zoals André zelf zegt, de Boerderij een speciaal plekje in zijn hart heeft. Hij heeft hier zelf menig optreden bijgewoond, waaronder dat van The Dead Daisies met drummer Deen Castronovo, bekend van zijn lievelingsband Journey. Het is voor André dan ook een droom die uitkomt om hier op te treden. Hij zal nummers zingen van zijn nieuwe album, maar zijn oude repertoire zal ook zeker voorbijkomen.

Locatie