The Dead Daisies
The Dead Daisies The Dead Daisies

Hardrock supergroup The Dead Daisies in de Boerderij

zaterdag 11 november 2023 19:30 tot 23:30

THE DEAD DAISIES

A DECADE OF DAISIES

Hardrock is alive! Supergroup The Dead Daisies is het levende bewijs. Dit collectief bestaat uit niemand minder dan zanger John Corabi (Mötley Crüe/The Scream), gitaristen David Lowy (Red Phoenix) en Doug Aldrich (Whitesnake/Dio), drummer Brian Tichy (Ozzy Osbourne/Foreigner) en bassist Michael Devin (Whitesnake).

Tien jaar geleden barstten The Dead Daisies los. Hun missie: enkele van de beste muzikanten ter wereld bijeen brengen en rockmuziek levend houden. En dat lukt ze vol overtuiging! Ze toeren succesvol over de hele wereld en stonden al op enkele van ‘s werelds meest prestigieuze muziekfestivals zoals Wacken, Graspop en Hellfest. Ze deelden het podium met Kiss, Guns N’ Roses, Scorpions, Aerosmith, Def Leppard, Bad Company, Whitesnake, ZZ Top, Foreigner, Judas Priest en de Hollywood Vampires. Ter ere van een decennium rock keert John Corabi terug naar de kudde en voegt bassist Michael Devin zich voor het eerst toe aan het muzikale collectief.


Locatie