komt allen
komt allen deze foto is gemaakt door Aad van Dijk

60 jaar Bibliotheek in beelden

woensdag 1 november 2023 10:00 tot donderdag 30 november 18:00

Fotogroep Zoetermeer toont in deze expositie vrij werk van de leden, deels tot stand gekomen tijdens diverse werkgroep-activiteiten, evenals een aantal foto’s rond het maand-thema van de bibliotheek. In november is dit het thema “60 jaar bibliotheek Zoetermeer”.

De expositie is vrij toegankelijk en gedurende de gehele maand november te zien in Bibliotheek Forum Zoetermeer tijdens openingsuren van de bibliotheek (weekdagen van 8 tot 20 uur, zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur).

Fotogroep Zoetermeer bestaat al meer dan 50 jaar en is een actieve vereniging van enthousiaste amateurfotografen. Voor verdere informatie, zie https://www.fotogroep-zoetermeer.nl