Joel Hoekstra (Whitesnake) & Brandon Gibbs (Devil City Angels)
Joel Hoekstra (Whitesnake) & Brandon Gibbs (Devil City Angels) Joel Hoekstra (Whitesnake) & Brandon Gibbs (Devil City Angels)

Joel Hoekstra (Whitesnake) & Brandon Gibbs (Devil City Angels)

zondag 22 oktober 2023 20:30 tot 23:30

Na hun succesvolle tour door de UK en Ierland in april, nu ook op het programma van Poppodium Boerderij: Joel Hoekstra & Brandon Gibbs met hun akoestische show.Joel Hoekstra is vooral bekend als gitarist van Whitesnake. Maar hij was ook te zien met Trans Siberian Orchestra, Rock of Ages en Cher. Zanger Brandon Gibbs maakte eerder zijn opwachting bij Devil City Angels, Poison, Cheap Thrill en de Brandon Gibbs Band. Verwacht een avond met nummers van Whitesnake, Poison en tal van andere bekende hardrock krakers.Supports: The Spider Accomplice (Los Angeles, VS) en Marco Pastorino van Temperance, Serenity and Fallen Sanctuary (Verona, Italië).

Locatie