Bridge in een flits! Bridgecursus op maandagmiddag 2023
Bridge in een flits! Bridgecursus op maandagmiddag 2023 Bridgeschool Zoetermeer

Bridgecursus voor beginners

maandag 2 oktober 2023 13:00 tot maandag 8 januari 16:00

Bridgen? Dat kan jij ook!

Zoetermeer- Vanaf september as start Bridgeschool Zoetermeer weer met een aantal beginnerscursussen bridge. In een gezond lichaam huist een gezonde geest! De geest is het belangrijkste orgaan van je body. 

De enthousiaste vrijwilligers van Bridgeschool Zoetermeer onderstrepen dit en hebben om die reden een kennismakingsavond bridge georganiseerd. Onbekend maakt vaak onbemind. En nog vaker is dit zeer ten onrechte! Bridgen? Dat kan jij ook!

Wil jij ook deze geest of te wel jouw hersenen op een verantwoorde manier trainen?  Dan kan dat nu op een relatief eenvoudige wijze,  en wel door het prachtige kaartspel bridge te gaan leren beoefenen. Daarnaast is bridge ook heel sociaal; je ontmoet veel diverse mensen in een ontspannen sfeer. Het is dan weer uitdagend en dan weer gemoedelijk. Heerlijk om (weer) onder de mensen te zijn, en voor de meeste mensen zó belangrijk. 

Hiertoe organiseert de Bridgeschool Zoetermeer vanaf maandagmiddag 25 september en dinsdagavond 19 september weer een beginnerscursus bridge. Deze cursus duurt 14 weken en is gebaseerd op de leermethode ‘bridge in een flits’. De beginnerscursus start met een kennismakings-clinic bridge voor beginners. Deze gratis kennismakings- clinic is om alvast even te snuffelen aan de inhoud van de cursus en zeker ook enthousiast te worden over de beginselen van het spel bridge. De bridgecursus voor beginners alsmede de kennismakingsclinic worden gegeven in een zaaltje van wijkcentrum “de Vlieger” in Rokkenveen en wordt op maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 en op dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur gehouden.

Als je interesse hebt voor de kennismakingsclinic, de hele cursus óf om lid te worden van Bridgeclub Zoetermeer dan graag aanmelden via 06-29.39.66.11. of per email bridgeschoolzoetermeer@gmail.com.  De grootte van de lesgroep kent zijn grenzen, en daarom geldt ook hier: vol is vol.  We zien je aanmelding met veel belangstelling tegemoet.

Locatie