The Watch Plays Foxtrot & Selling England By The Pound
The Watch Plays Foxtrot & Selling England By The Pound The Watch Plays Foxtrot & Selling England By The Pound

The Watch Plays Foxtrot & Selling England By The Pound

zaterdag 14 oktober 2023 20:30 tot 21:30

De Italiaanse progband The Watch staat bekend om hun briljante vertolking van Genesis muziek. Deze avond spelen zij Foxtrot én vieren zij het 50 jarig bestaan van meesterwerk Selling England by the Pound uit 1973.The Watch slaagt erin om de avontuurlijkheid en rauwe emotie van Genesis in hun pionierstijd vast te leggen. De dramatische stem van de zanger, sprekend de jonge Peter Gabriel, en de allround uitmuntendheid van de muzikanten geven je dan ook de kans om de oude Genesis te ervaren. Steve Hackett: “The Watch is a band of very talented people and I recommend them.”