Afbeelding
Boerderij

Rock Party Of The Year - 70’S & 80’S ROCKSHOW

zaterdag 28 januari 2023 20:30 tot 23:00

Tijdens deze 70s en 80s rockshow komen alle klassiekers voorbij. Nummers van bands als Journey, Chicago, Boston, Foreigner, Bad English, White Lion, Cinderella, Van Halen, America, Styx, REO Speedwagon, Guns n’ Roses, Whitesnake, Heart, Aerosmith en vele vele andere hits.

De line up van deze avond bestaat uit de crème de la crème van rockend Nederland.

Vocals:Paul Manzi (Arena)Jan Willem Ketelaers (Knight Area, Ayreon)Robert Soeterboek (Ayreon, Purple Shade)John Jaycee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon)Edwin Balogh (Ayreon, Tamas, Omega)Jo de Roeck (The Wild Romance)Bart Schwertmann (Kayak)Irene Janssen (Ayreon, Star One)Martin van der StarreEdward Reekers (Kayak, Ayreon)Mick HupJane GouldingStan Verbraak (Helloïse)

Band:gitarist Marcel Singor (Kayak, Ayreon, Fish)bassist Joris Lindner (7 Miles to Pittsburgh)drummer Dirk Bruinenberg (Elegy, 7 Miles to Pittsburgh)toestenist Willem Hoving (Purple Shade)gitarist Ruud Groenendijk (Fan Halen)

Locatie