Klaverjassen bij seghwaert op dreef
Klaverjassen bij seghwaert op dreef

Klaverjassen bij seghwaert op dreef

maandag 26 september 2022 14:00 tot 17:00

Elke maandagmiddag wordt er in de Patio geklaverjast, van 14:00 uur tot 17:00 uur, met drie spelrondes. Er is sprake van twee speelroosters, een voorjaarsrooster dat loopt tot aan de zomervakantie en een najaarsrooster dat begint aan het eind van de zomervakantie en loopt tot aan het einde van het jaar. In de zomervakantie start de zomerklaverjas en kan er op bijna alle maandagen ook gespeeld worden zonder rooster. Men kan vrijwillig deelnemen en bijdragen aan het spelen volgens de roosters, dit is niet verplicht. Tevens legt men in voor de dagprijs die elke speeldag na afloop van de drie spelrondes wordt uitgereikt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.seghwaertopdreef.nl of mail naar info@seghwaertopdreef.nl
Gaardedreef 189 2723 AZ Zoetermeer

Locatie