Gratis Taxatiedag bij Franx
Gratis Taxatiedag bij Franx

Gratis Taxatiedag bij Franx

donderdag 1 september 2022 11:00 tot 17:00

Zoetermeer - Ligt er op zolder een schilderij waar u de herkomst niet van weet of dat bijzondere beeldje uit een erfenis en bent u benieuwd of deze zaken van waarde zijn? Kom dan naar de taxatiedag in Zoetermeer.

Kunstgarage Franx houdt in samenwerking met de experts van Vendu Rotterdam een gratis taxatiedag op donderdag 1 september van 11.00 tot 17.00 uur.

De ervaren en deskundige taxateurs van Vendu Rotterdam zullen kosteloos advies geven over meegebrachte voorwerpen, zoals schilderijen, sculpturen, zilver, sieraden en horloges en (Chinees) porselein.

Om de dag in goede banen te leiden, vragen wij u om zich van te voren aan te melden. Dit kan eenvoudig via de afsprakenmodule op de website van www.vendurotterdam.nl. Hier kunt u ook aangeven wat voor voorwerpen u zou willen laten bekijken. Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden hun voorwerpen te laten beoordelen, vraagt de organisatie u om niet meer dan drie voorwerpen mee te brengen. Eventueel kunnen voorwerpen ter plaatse worden ingenomen voor de veiling.

De taxatiedag wordt gehouden in Garage Franx, Vlamingstraat 1-3, te Zoetermeer.

Locatie