Volkstuin Complex
Volkstuin Complex Foto: Hans van Brakel

Volkstuin Complex

zaterdag 28 mei 2022 20:15 tot 21:55

Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Tina de Bruin / Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda, wiens leven compleet overhoop ligt, hoopt hier in alle rust een nieuw boek te schrijven. Een thriller. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die continu ongevraagd op haar tuinpad staan. Als ook haar moeder opduikt met heel veel goedbedoeld advies en er ook nog mysterieuze mannen in witte pakken rondlopen, is de rust helemaal ver te zoeken. Miranda raakt steeds verder verstrikt in hilarische intriges en bizarre taferelen. 

Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers.

Met: Tina de Bruin (Kees & Co, Het geheime dagboek van Hendrik Groen) / Rian Gerritsen* (De Luizenmoeder, Dokter Deen), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder), Ricky Koole (Hij Gelooft In Mij / Sonny Boy) en Daniel Cornelissen (Showponies, Sophie).
*Tina en Rian delen hun rol

Credits

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Marije Gubbels
Muziek, liedteksten en spel: Jan en Keez Groenteman
Script: Jibbe Willems
Decorontwerp: Theo Tienhooven
Lichtontwerp: Gé Wegman
Kostuumontwerp: Dieuweke van Reij
Regie-assistent: Sara Bergen
Foto’s: Raymond van Olphen