The Sprinter Singers in Concert
The Sprinter Singers in Concert The Sprinter Singers

The Sprinter Singers in Concert

zaterdag 21 mei 2022 20:00 t/m 21:30

Na bijna 2 jaar geen optredens te hebben kunnen geven door Corona, kunnen The Sprinter Singers o.l.v. Ies Roos, dirigent en Emile Chappin, pianist eindelijk weer optreden. Zij geven een concert voor familie, vrienden en andere belangstellenden op zaterdag 21 Mei a.s. in de Oude Kerk, Dorpsstraat 59 te Zoetermeer. Als u ook van zingen houdt kom dan eens luisteren naar het repertoire en misschien wilt u daarna wel met hen mee komen zingen. Ze zoeken nog nieuwe leden, voornamelijk mannelijk en tenoren. Ook nieuwe dames bij de alten en sopranen zijn van harte welkom om eens mee te komen zingen op een woensdagavond in het CKC. Aanvang 20.00 uur. Het concert zal beginnen om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. De kosten voor een kaartje zijn €10,-, te bestellen via kaartverkoop@thesprintersingers.nl of 06-24576611. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met de koorleden onder het genot van een drankje in De Herberg, gelegen naast de Oude Kerk. www.thesprintersingers.nl

Locatie

  • Oude Kerk

    Dorpsstraat 59
    2712aa Zoetermeer