Checkpoint Theater - Vetter dan ooit
Checkpoint Theater - Vetter dan ooit Foto: SetVexy

Checkpoint Theater - Vetter dan ooit

zondag 15 mei 2022 16:00 t/m 17:30

Na het grote succes van het afgelopen jaar komt Checkpoint theater terug met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit!

Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start: doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met de jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer. 

Locatie