The 80's Show
The 80's Show The 80's Show

The 80s Show

vrijdag 9 december 2022 20:30 t/m 23:30

The Greatest Tribute to the Greatest Decade

The 80s Show - The Greatest Tribute to the Greatest Decade brengt je het beste jaren ’80 feest ter wereld! De beste zangers en muzikanten, een geweldige licht-, video- en lasershow en alleen maar herkenbare muziek uit de jaren ’80! Zing en dans mee op de hits van Frankie Goes To Hollywood, Duran Duran, Tears For Fears, Spandau Ballet, Wham, Go West, Level 42, OMD, Erasure, Elton John, David Bowie en nog veel meer.

De jaren ’80 stonden in het teken van high energy en innovatie, wat een aantal van de meest memorabele bands en stijlen aller tijden heeft voortgebracht. Elke band streefde ernaar om anders te zijn waardoor de meeste hits direct herkenbaar zijn, vanaf de eerste paar seconden. The 80s Show bestrijkt zoveel mogelijk van deze tijd en heeft enorme inspanningen geleverd om alle geluiden en muziek absoluut perfect te krijgen. Deze show neemt je mee op een reis van nostalgie naar de gouden dagen toen het allemaal om plezier ging. Frankie says “Don’t miss it!”

Locatie