ProgProms II - The Best of Progressive Rock
ProgProms II - The Best of Progressive Rock

ProgProms II - The Best of Progressive Rock

vrijdag 30 december 2022 20:30 t/m 23:00

De vaste band bestaat uit: Edward Reekers (Kayak, Ayreon), Charles Nagtzaam (Frank Boeijen, Liesbeth List, Harry Sacksioni), Juan Van Emmerloot (Snowy White, Steve Lukather, Ayreon), Mark Bogert (Knight Area), Jeffrey Revet (Stream Of Passion, Queen Forever) en Nadine Pruim (I Can See your Voice). Ook nu zijn er weer een aantal speciale gasten uitgenodigd. Dit jaar zijn dat Damian Wilson, Hubert Heeringa en Robby Valentine. Damien Wilson (Arena) is een zanger en songwriter die inmiddels aan meer dan zeventig albums heeft meegewerkt. Denk aan artiesten als Headspace, Threshold, Ayreon en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Als soloartiest bracht hij vijf albums uit en speelde hij de hoofdrol in Les Misérables UK. Multi instrumentalist Hubert Heeringa is bekend van Ten Sharp en Best Of Britain. Hij speelt EWI (windinstrument), saxofoon en viool/ Robby Valentine: Na zijn (met een Gouden Harp bekroonde) debuut in 1992 verschenen nog negen andere albums, waarvan enkele alleen in Japan zijn uitgebracht. Daarnaast werkte hij samen met onder andere Zinatra, Valensia, Lucassen/Ayreon en Helloise. Hij is een muzikale alleskunner die rock én klassieke muziek op een heel toegankelijke wijze combineert en daarbij zijn grote liefde voor het ‘klassieke’ Queen niet onder stoelen of banken steekt.

Locatie