Afbeelding
Marco Borggreve

Nederlandse Reisopera - Pocket Opera La Traviata

donderdag 1 december 2022 20:15 tot zondag 1 januari 21:45

INLEIDINGMeer weten over het verhaal, de achtergrond en het gezelschap? Bezoek dan voorafgaand aan de voorstelling de inleiding. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding is toe te voegen in het bestelproces. 

Hoe kun je worden wie je werkelijk bent?In deze bewerking van Verdi’s bekende operaklassieker volgen we de innerlijke zoektocht en strijd tegen vooroordelen van transvrouw Orlando/Violetta. Dit is niet slechts een ingekorte versie van de bekende opera: regisseur Dorike van Genderen heeft een nieuw verhaal gecreëerd rond de figuur van Violetta. Zij is nu een trans vrouw – geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Lili Elbe, een van de eerste mannen die in de jaren ‘30 geslachtsveranderende operaties onderging.Deze pocketversie bevat alle aria’s uit de oorspronkelijk opera.Scènefoto’s: Marco Borggreve 

NAJAARSACTIEKrijg € 10 korting per ticket in november en decemberBezoek je vaker een voorstelling in het Stadstheater? Dan is de kans groot dat je Stadstheater Spaarpunten hebt gespaard. Bestel nu tickets en krijg tegen inlevering van 40 Spaarpunten € 10 korting op de ticketprijs van deze voorstelling. De kortingsprijs verschijnt automatisch in het bestelproces indien je genoeg punten hebt.

Locatie