Jubileumconcert Koor Invasion te Zoetermeer viert 25 jarig bestaan
Jubileumconcert Koor Invasion te Zoetermeer viert 25 jarig bestaan foto koor Invasion

Jubileumconcert Koor Invasion te Zoetermeer viert 25 jarig bestaan

zaterdag 5 november 2022 20:00 tot 23:00

Jubileumconcert Koor Invasion

Het Zoetermeers koor Invasion viert zijn 25 jarig bestaan op 5 november met een jubileumconcert in de Oosterkerk in Oosterheem.

Het koor opgericht op 6 juni ‘D-Day’, maakte in het weekeinde van het vijfde lustrum een indrukwekkende reis naar Normandië. Zo was er op 4 juni een optreden op de Amerikaanse Begraafplaats Omaha Beach waar dat weekeinde ook D-Day werd herdacht. Daarnaast werden er meerdere concerten gegeven in de kerken in die omgeving.

Het koor sluit het jubileumjaar af met een concert. Tijdens het concert worden er nummers gezongen die de afgelopen 25 jaar op het repertoire stonden. De leden hebben kunnen stemmen welke nummers er gezongen zullen worden. Daarnaast is er een gastoptreden van Anuschka en Maria Pedano. Beiden studeren aan het Conservatorium in Amsterdam en zijn bekend van het Tv-programma ‘Podium Witteman’. 

Hans de Wit, al vanaf de oprichting dirigent van koor Invasion heeft de muzikale leiding van het concert. Het koor wordt begeleid door Ton van Gool op piano,  Mark Eshuis op drums en Peter Althuis op basgitaar. De kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen via email: kaartverkoop@koorinvasion.nl of via telefoonnummer 06-39797097.

Locatie