Batik in de loop der jaren Ria van Dijk
Batik in de loop der jaren Ria van Dijk Ria van Dijk

Open dag Ateliers99A met tentoonstelling Ria van Dijk

zaterdag 26 november 2022 13:00 tot 17:00

Tijdens de open dag bij Ateliers99a op zaterdag 26 november van 13-17 uur, toont Ria van Dijk een overzicht van haar werk in ‘Mijn leven in batik’. Alle vijf ateliers zijn daarbij open voor publiek. In de gang van het gebouw kunt u haar geëxposeerde werk bekijken. 

In het hart van de Dorpsstraat bevinden zich de kunstenaarsateliers Ateliers99a. Regelmatig kunt u daar de ateliers bezoeken van de kunstenaars Marja Milo, Joke Meijer, Debora Makkus en Rob de Graaf. Bij uitzondering is deze dag ook het atelier van Ria van Dijk open. In de expositieruimte van het ateliercomplex is deze middag een overzicht van haar werk te zien. Dit bijzondere moment biedt bezoekers de kans om voor een klein bedrag een werk aan te kopen.

Bij de ateliers zijn regelmatig workshops op aanvraag, schilder-, teken- en batiklessen of een complete cursus portretschilderen te volgen. Ook is er unieke kunst te koop in de ateliers. Kom gezellig zaterdagmiddag naar Dorpsstraat 99a! 

Ateliers99a bevindt zich achter lunchcafé de Zoetelaar, links voorbij het terras met de lange traptreden. 

Kijk voor meer informatie en de route op www.ateliers99a.nl