Afbeelding
Poster: Esther Kort

Het Orakel presenteert: Vraag het maar aan de Postbode

zaterdag 26 november 2022 20:00 tot 22:30

Een komische voorstelling over het advocatenechtpaar Paul en Kristel van Uffelen die het maar niet eens kunnen worden of ze wel of geen kinderen willen. In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden staat de postbode niet centraal in het verhaal, al komt hij wel af en toe eens lang. Volgens Paul van Uffelen zelfs iets te vaak… 

Het stuk gaat om advocaat Paul van Uffelen en zijn vrouw Kristel. Ze zijn beiden de dertig gepasseerd en zij wil niets liever dan een kind. Het liefst voordat ze een ‘ouwe trut is tegen de tijd dat het kind kan lopen’. Paul denkt daar echter anders over en ziet alleen de negatieve kanten, zo vindt hij bijvoorbeeld dat ‘een kind je levensstandaard met 20% verlaagt wordt door een kind’. Daarom laat hij zich stiekem steriliseren, om ongelukken te voorkomen zeg maar.

Maanden later blijkt Kristel toch zwanger te zijn. Paul staat voor een raadsel. En wanneer Ludo de schilder de kinderenkamer komt schilderen, Karel de postbode wel héél veel op bezoek komt EN Kees, de jeugdvriend van Kristel, zijn flirtgedrag niet onder stoelen of banken schuift, wordt Paul toch wel erg zenuwachtig. Kan hij erachter komen voordat hij helemaal krankzinnig wordt? 

Kom zelf achter de antwoorden op zaterdag 26 en zondag 27 november bij de voorstelling ‘Vraag het maar aan de Postbode’ in het CKC, Zoetermeer. Kaartjes zijn te koop via https://vraaghetmaaraandepostbode.entranz.nl/ voor 12,50 per stuk.

Locatie