Afbeelding
xx

John Williams - RNB Oldskool hits part three

vrijdag 25 november 2022 20:15 t/m 22:35

Na 2 geweldige edities van John Williams Presenteert RNB Oldskool Hits is John Williams terug in het theater met Part 3Ook nu komen de grootste RNB Oldskool Hits voorbij, de geweldige band en 6 fantastische solisten brengen de nummers in de originele uitvoering  en zetten daadwerkelijk het theater op zijn kop, vanaf de eerste klanken neemt John je mee naar zijn jeugd met zijn favoriete muziek.Natuurlijk neemt John zelf ook weer plaatst achter de dj booth.Kortom een show die je gezien, gehoord maar vooral gevoeld moet hebben.AfterpartyNa afloop van deze voorstelling feesten we nog even door in ons restaurant. Er is een DJ aanwezig en alle voetjes mogen van de vloer.

Locatie

  • Stadstheater

    10 Theaterplein
    2711ek Zoetermeer