1 oktober: kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Oosterkerk

zaterdag 1 oktober 2022 9:00 t/m 14:00

Vrijwilligers organiseren op zaterdag 1 oktober een verkoopdag in de Oosterkerk in Oosterheem. Er is een kinderkleding-en speelgoedbeurs met eetcafé en voor de kinderen een kleurwedstrijd met leuke prijzen.

De vrijwilligers sorteren de kleding en zorgen dat u gemakkelijk kunt zien wat er te koop is.  In de kerk is ook een gezellig eetcafé waar u koffie kunt drinken met iets lekkers erbij tegen een kleine vergoeding voor het goede doel. De opbrengst van de beurs is bestemd voor het perronwerk in de wijk Oosterheem. Wilt u meer weten over dit goede doel bezoek dan de website www.perron-oosterheem.nl.

U bent van harte welkom van 09.00 tot 14.00 uur in de Oosterkerk, Oosterheemplein 320. Heeft u vragen over de kinderkleding- en speelgoedbeurs dat kunt u mailen naar kinderkledingbeursperron@gmail.com.

Locatie

  • Oosterkerk

    Oosterheemplein 320
    2721nd Zoetermeer