• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Sport
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Religie
 • (3)
  Evenement
 • (1)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Yoppers Groene Hart golfclinic

zaterdag 29 mei 13:00 t/m 17:00 uur

Foto: Privé

Yoppers Groene Hart organiseert een Golf Clinic voor alle yoppers op zaterdag 29 mei 2021 bij BurgGolf Westerpark te Zoetermeer i.s.m. Parkinson2Beat.

Op 29 mei 2021 vindt de Grand Opening plaats van Yoppers Groene Hart om elkaar weer live te mogen zien! Het ziet er naar uit, dat we dan weer mogen! En het evenement kan geheel buiten plaatsvinden.

Op 29 mei 2021 vindt de golfclinic plaats bij BurgGolf Westerpark te Zoetermeer. Voor deze golfclinic kunnen alle yoppers (jonge mensen met parkinson) uit Nederland zich voor inschrijven.

Deze yoppers golfclinic wordt samen georganiseerd door Parkinson2Beat en Yoppers Groene Hart. Een gezellig dagje uit met de yoppers. Er even uit, elkaar weer even zien en beter leren kennen in een leuke omgeving. Niet alleen serieus, maar ook lekker even lachen! Dat hebben we wel even nodig!

En omdat we het weer willen vieren dat we weer bij elkaar mogen komen, heeft Yoppers Groene Hart een echte goodiebag geregeld. Na afloop van het evenement krijgt de Yopper deze mee naar huis. Hoe leuk is dat?

Dit evenement is mede gesubsidieerd door de Parkinson Vereniging en Grand Italia. Waarvoor onze grote dank!

Hoe ziet het programma eruit?

We starten om 13.00 uur met een kopje koffie en wat lekkers. Om 14.00 uur beginnen we met de golfclinics en dat zal eindigen om ongeveer 15.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid voor een drankje en het uitwisselen van ervaringen.

De golfclinic bedraagt 1,5 uur met een golf pro (= golfleraar).

Een groep bevat maximaal 15 leerlingen.

U meldt zich bij het restaurant. Daar zullen wij binnen of buiten u opvangen, naar gelang de maatregelen dan zijn. Op het terrein zal er desinfectiemiddelen aanwezig zijn om uw handen te desinfecteren i.v.m. Corona maatregelen.

Kinderen ook welkom!

Aan de yoppers die jonge kinderen hebben, hebben we ook gedacht. Wil je je kinderen meenemen, dan kun je ze ook bij Parkinson2Beat opgeven. De kinderen kunnen gewoon meedoen met de golfclinic. De organisatie zorgt ervoor dat de gezinnen bij elkaar blijven, bij het maken van de golfclinic groepen.

Wat zijn de kosten

Voor de yoppers die Yoppers Groene Hart bezoeken, geldt een speciale prijs, nl. € 10,00 p.p. De overige geïnteresseerde yoppers betalen € 17,50 p.p. Yoppers Groene Hart vult het bedrag aan tot € 25,00 p.p. En we hebben nog een leuke verrassing: een goodiebag! Wil je weten wat erin zit, kom dan naar ons evenement! Een mooi pakket met dingen om te doen, te lezen en te eten. Het kan niet op.

Hoe kun je je opgeven?

Om zeker van een plek te zijn, meld je snel aan op de website. Kijk daarvoor op www.yoppersgroenehart.nl/golfclinic. Van daaruit kun je doorklikken naar de website van Parkinson2Beat en kun je je gelijk opgeven.

Mocht dit evenement om 1 of andere reden toch niet door kunnen gaan, dan krijgen de mensen altijd hun geld retour.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Yoppers Groene Hart. Voor de contactgegevens kunt u op de website kijken www.yoppersgroenehart.nl of een mail sturen naar info@yoppersgroenehart.nl.

Wij kijken ernaar uit u op de Golf Clinic te treffen en er een geweldige dag met z’n allen van te maken.

Heeft u er ook zin in?

-------------------------------------------------------------------------------------------

Yoppers Groene Hart is de ontmoetingsplek voor jonge mensen met parkinson, die nog vol in het leven staan. Een plek om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.


deel deze activiteit

Locatie

Burggolf Zoetermeer - Westerpark
Zoetermeer
Heuvelweg 3
2716dz


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden