• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Sport
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (1)
  Religie
 • (3)
  Evenement
 • (1)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Golfclinic voor jonge mensen met parkinson

zaterdag 29 mei 13:00 t/m 17:00 uur

Foto: prive foto

Yoppers Groene Hart uit Linschoten organiseert een golfclinic voor alle yoppers (jonge mensen met parkinson) i.s.m. Parkinson2Beat, gesponsord door de Parkinson Vereniging en GrandItalia.

Op zaterdag 29 mei 2021 vindt de Grand Opening plaats van Yoppers Groene Hart om elkaar weer live te mogen zien! Het ziet er naar uit, dat we dan weer mogen! En het evenement kan geheel buiten plaatsvinden. De golfclinic gaat plaatsvinden bij BurgGolf Westerpark te Zoetermeer. Voor deze golfclinic kunnen alle yoppers (jonge mensen met parkinson) uit Nederland zich voor inschrijven.

Deze yoppers golfclinic wordt samen georganiseerd door Parkinson2Beat en Yoppers Groene Hart. Een gezellig dagje uit met de yoppers. Er even uit, elkaar weer even zien en beter leren kennen in een leuke omgeving. Niet alleen serieus, maar ook lekker even lachen! Dat hebben we wel even nodig!

En omdat we het weer willen vieren dat we weer bij elkaar mogen komen, heeft Yoppers Groene Hart een echte goodiebag geregeld. Na afloop van het evenement krijgt de Yopper deze mee naar huis. Hoe leuk is dat?

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de Parkinson Vereniging en Grand Italia. Waarvoor onze grote dank!

Hoe ziet het programma eruit?

We starten om 13.00 uur met een kopje koffie en wat lekkers. Om 14.00 uur beginnen we met de golfclinics en dat zal eindigen om ongeveer 15.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid voor een drankje en het uitwisselen van ervaringen.

Op het terrein zal er desinfectiemiddelen aanwezig zijn om uw handen te desinfecteren i.v.m. Corona maatregelen.

Kinderen ook welkom!

Aan de yoppers die jonge kinderen hebben, hebben we ook gedacht. Wil je je kinderen meenemen, dan kun je ze ook bij Parkinson2Beat opgeven. De kinderen kunnen gewoon meedoen met de golfclinic. De organisatie zorgt ervoor dat de gezinnen bij elkaar blijven, bij het maken van de golfclinic groepen.

Hoe kun je je opgeven?

Om zeker van een plek te zijn, meld je snel aan op de website. Kijk daarvoor op www.yoppersgroenehart.nl/golfclinic. Van daaruit kun je doorklikken naar de website van Parkinson2Beat en kun je je aanmelden.

Voor de contactgegevens kunt u op de website kijken www.yoppersgroenehart.nl of een mail sturen naar info@yoppersgroenehart.nl.

Wij kijken ernaar uit u op de Golf Clinic te treffen en er een geweldige dag met z’n allen van te maken.

Heeft u er ook zin in?

-------------------------------------------------------------------------------------------

Yoppers Groene Hart is de ontmoetingsplek voor jonge mensen met parkinson, die nog vol in het leven staan. Een plek om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Parkinson2Beat organiseert veel (sport)activiteiten met een leuke groep vrijwilligers waarbij het doel is fondsen te werven voor fundamenteel onderzoek naar Parkinson.

De Parkinson Vereniging is dé belangenbehartiger voor 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Samen oefenen we meer invloed uit op het beleid van de overheid. We helpen elkaar met informatie, tips of een luisterend oor.


deel deze activiteit

Locatie

Burggolf Zoetermeer - Westerpark
Zoetermeer
Heuvelweg 3
2716dz


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden