• Alles
  • (2)
    Algemeen
  • (1)
    Sport
  • (1)
    Muziek

Voorbereidingen Halve Marathon Zoetermeer

zondag 24 januari 10:00 uur

HMZ organisatie

Custom Made Sport, de organisatie van de Halve Marathon Zoetermeer, volgt de ontwikkelingen over Covid-19 (het coronavirus) op de voet.

De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gaan voor binnen en buiten. Voor de sportsector is een uitzondering gemaakt om tijdens trainingen en wedstrijden de 1,5 meter afstand tijdelijk te versoepelen. Custom Made Sport geeft vanaf 1 augustus 2020 hardlooptrainingen doordeweeks en in de weekenden. Om je hiervoor aan te melden of voor meer informatie ga naar www.custommadesport.nl

De voorbereidingen voor de 10e editie van de Halve Marathon Zoetermeer zijn inmiddels opgestart. Of we deze editie mogen organiseren, zal de komende maanden duidelijk worden. Uiteraard staat in onze besluitvorming de gezondheid van onze sporters, vrijwilligers en bezoekers voorop. Zodra er een definitief besluit is genomen, laten wij jullie dit weten.

Uitgaande van de basisregels van de Rijksoverheid en de hygiënerichtlijnen van het RIVM zullen we de Halve Marathon Zoetermeer middels het protocol organiseren. De 10e editie van de Halve Marathon Zoetermeer is gepland op 24 januari 2021.

We hopen tegen die tijd, medio januari 2021, dat het 'normale' leven steeds meer in zicht is. We kunnen net als jullie niet wachten om het startschot te horen, aldus organisator Andy Oskam van Custom Made Sport.


deel deze activiteit

Locatie

Halve Marathon Zoetermeer
Zoetermeer
Scheglaan 12
2718kz


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden