• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (3)
  Cursus-Workshop

Senior Plus Tennistoernooi ALTV Zoetermeer

vrijdag 14 mei 10:00 uur

Foto: Giel Kooi

Beste Tennisliefhebber,

Mits de maatregelen vanwege het corona-virus daarvoor op tijd worden aangepast zal het bovengenoemde toernooi ook dit jaar (voor de 11de maal alweer) georganiseerd worden door onze vereniging op bovengenoemde datum met in acht neming van dan geldende coronamaatregelen.

Wij hopen je dan als deelnemer op ons complex te mogen verwelkomen om er opnieuw gezamenlijk een gezellig dagje tennis van te maken.

Het programma is als gebruikelijk;

- vanaf 9:30 uur: ontvangst met koffie

- van 10:00 uur tot circa 16:00 uur wedstrijden (te spelen in poules van 4 dubbels (dus 3 wedstrijden circa 40-45 minuten).

- rond het middaguur wordt er een uitgebreide lunch geserveerd (op aangepaste manier vanwege corona maatregelen).

- na afloop is er (rondom de prijsuitreiking) weer gelegenheid om gezellig na te babbelen onder het genot van een borrelhapje en een drankje (laatste voor eigen rekening)

dit zal ook deze keer op aangepaste wijze (verspreid over het complex) moeten gebeuren om gepaste afstand te houden.

Kosten € 12,50 per deelnemer.

Inschrijven kan vanaf nu als dubbel en ook als je alleen bent (want misschien zijn er ook nog anderen die alleen zijn en mee willen doen) via onze website https://www.altvzoetermeer.nl/senior_plus_event waar ook meer informatie is te vinden over dit toernooi en ook de datums van gelijksoortige toernooien bij andere verenigingen in de regio.

De inschrijving voor alle 50+-leden van de KNLTB met een speelsterkte van 6, 7, 8 of 9 sluit op 9 mei maar daar het de intentie is om alleen met volle poules te spelen en we ook maximaal 72 deelnemers kunnen plaatsen raden wij aan tijdig in te schrijven, want bij late inschrijving zou je eventueel buiten de boot kunnen vallen.

Het daarbij invullen van de verenigingsnaam is om te proberen te voorkomen dat je opnieuw tegen eigen verenigingsleden zou moeten spelen.


deel deze activiteit

Locatie

tv ALTV Zoetermeer
Zoetermeer
Dr. J. W. Paltelaan 111
2712pt


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden